Hur jag (Viljo 10 år) fastnade för cs:go.

En vän och hans bror hade installerat en app på min dator som heter Steam. Första gången när jag såg den appen frågade jag min kompis som hade installerat den appen: Vad är det där för någon app? Då sa han att det var en app där man har alla sina spel, han sa också att den heter Steam. Jag loggade in på den appen och såg att han hade installerat några spel som hette Counter strike. Ope, Realm of the Mad God, Team Fortress 2, Unturned var de andra spelen som var installerade. Jag hade sett på min kompis dator att han hade Counter Strike så jag prövade det först av alla. Sen när jag hade spelat det ett tag så började jag gilla det väldigt mycket. Efter ungefär 2 dagar så prövade jag de andra spelen. De var inte lika roliga, det enda jag tyckte om (lite) var Team Fortress. Nu har jag spelat Counter Strike i ungefär i 46 timmar. Jag spelar Counter Strike fortfarande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *