När jag spelar CS:GO.

Jag ser en terrorist springande mot mig. Jag tänker vad ska jag göra? Det första jag gör är att skjuta honom med min AK-47:a. När jag har gjort det så tänker jag: Nu vet jag vad spelet går ut på. När jag har spelat en stund så ser jag att mina medspelare har någon bomb i händerna. Då ser jag att de skriver en liten kod på den. Sen ser jag att de vaktar den då tänker jag: Jag tror att de vaktar den för att den ska sprängas och inte motståndarna ska ta den. Jag vet nu hur man spelar så jag fortsätter att spela ett tag. Men sen när jag har spelat ett tag så dör jag. Jag undrar varför. Sen när jag har dött några gånger så fattar jag man kan dö så jag blir vanare med det.

Det är så jag spelar CS:GO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *