Dribblingar

Dribblingar är ett sett att ta sig fram på fotbollsplanen. Jag har några tips om hur du kan lära dig dribblingar.

  1. Överstegs fint är en dribbling som man tar sina ben som i en regnbåge över bollen åt höger samtidigt som du springer sen gör du samma sak åt andra hållet.
  2. Rainbow är en fint som du tar din ena fot framför bollen med hälen först den andra foten ställer du bakom som om du ska passa sen drar du upp bollen med den foten som du la bakom bollen och klackar till bollen med den foten som du la framför så att bollen kommer över dig.
  3. Kropps fint gör du genom att du har bollen framför dig och sen så tar du en av dina fötter och gör som om du skulle passa aningen till vänster eller höger men istället för att du passar så tar du foten framför bollen så tror motståndaren att du ska passa men du gör inte det och sen springer du åt andra hållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *