När jag spelar Fortnite

Jag är mitt inne i en match med min kompis Teostar8m. Vi tänker droppa i salty springs. När vi kommit ner så går jag in i ett hus och hittar en kista. När jag öppnat den så får jag en big chield och en tac shotgan. När jag kommit ut så ser jag Teo kriga mot 3 andra. Han dödar 2 men blir knockad. Jag springer fram och dödar fienden. Sen så tar jag Teo till ett gömställe och hjälper han och sen så ger jag honom en med kit. Sen hilar han sig och så tar vi min louanc ped och flyger till the rigg. När vi kommit fram så är det bara 2 personer kvar. Jag ser den ena och knockar jag honom men blir knockad av den andra killen. Sen så tar Teo sin tac och skadar honom på 80 damage men så har han 10 damage kvar men dödar honom endå så att vi vinner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *